Hjem - Lions Brønderslev

Menu

Om Klubben

Velkommen til Lions Club Brønderslev


Tak fordi du har kigget ind på Lions Club Brønderslevs hjemmeside. Her kan du få et indtryk af, hvad det vil sige at være medlem af Lions Club - eller bare Lions, som vi selv siger.

Lions er Verdens største private hjælpeorganisation. Dermed har det intet med en loge at gøre, som mange tror. Alle kan være med i Lions uanset hudfarve, religion og politisk ståsted.

At være medlem af Lions kræver blot, at du har overskud til at hjælpe andre. Derfor skal du deltage i de forskellige arrangementer, hvor der indsamles midler. Men bagefter kan du så også få indflydelse på, hvilke områder klubben skal støtte. Og endelig bliver du en del af et herligt kammeratskab med klubaftener, som f.eks. kan indeholde mødeaktivitet, god mad, foredrag og diverse hyggelige aktiviteter.

Lions Club Brønderslevs lokale virkeområde er selvfølgelig Brønderslev kommune. I kommunen ligger også Lions Club Brunhilde Brønderslev, Lions Club Dronninglund og Lions Club Ingeborg Skeel Dronninglund.

Klubben, der startede sine aktiviteter i 1970, har for tiden 20 medlemmer - alle har tilknytning til området. Vores moderklub er Lions Club Aalborg Mariendal, og vi har selv været med til at stifte Lions Club Løkken, Lions Club Hirtshals og pigeklubben Lions Club Brunhilde Brønderslev.

Lions Club Brønderslev har gennem de senere år årligt uddelt sekscifrede beløb til internationale, nationale og lokale hjælpeformål. 

Følg Lions